OM OSS

C. M. Mathiesen & Co AS har et bredt spekter av tjenester innen rørleggerfaget. Vi tilbyr alt fra mindre reparasjoner og vedlikehold til store nybyggprosjekter.

 

Våre tjenester inkluderer blant annet installasjon og vedlikehold av sanitæranlegg, varmeanlegg, sprinkleranlegg, avløp og vannforsyning.

Vi jobber også med å redusere energiforbruk og forbedre energieffektiviteten i bygninger ved å installere varmepumper, solfangere og smarte berdere.

 

Vårt dedikerte team av dyktige og kvalifiserte rørleggere har solid fagkunnskap og erfaring bygget opp gjennom flere generasjoner.

 

Vi benytter oss av moderne verktøy og utstyr for å sikre at arbeidet utføres profesjonelt og effektivt. Vi er også opptatt av å holde oss oppdaterte på rørfaget og metoder for å kunne tilby våre kunder de beste løsningene.

 

Vi har lang erfaring med å jobbe med offentlige bygg og sykehus og har god kjennskap til de kravene som stilles til slike bygg.

I tillegg til det så har vi også mange prosjekter innen næringsbygg, hoteller og boligkomplekser.

 

Vårt mål er alltid å levere høy kvalitet og effektive løsninger som møter kundenes ønsker og behov.

 

C. M. Mathiesen & Co AS er klare til å hjelpe deg med dine rørleggerprosjekter enten det er et nybygg, rehabilitering eller mindre vedlikeholdsarbeid. Vi har et kompetent og komplett team av rørleggere som står klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til gjennomføring av prosjektet.

 

Vi setter alltid kundens tilfredshet i fokus og gjør vårt beste for å levere arbeid av høy kvalitet på tid og innenfor budsjett.