PROSJEKT

C. M. Mathiesen & Co AS har et team av erfarne prosjektledere som har ansvar for å sikre at alle prosjektene våre blir gjennomført på en effektiv og profesjonell måte. Prosjektlederne har ansvar for tekniske delen, ledelse av personale, styring av kontrakter og økonomi. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre overordnede målsettinger og inngår som en naturlig del av prosjektlederens ansvar for å oppnå positive resultater.
 

Vi kan tilby full projektledelse fra rådgivning og ideer til installasjon, drift og vedlikehold av alle typer rørtekniske anlegg. Dette inkluderer sanitær, varme, kjøling, sprinkler og gassanlegg i nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Vi kan også utføre kontrakter innenfor alle relevante entrepriseformer.

 

Vår kundebase består hovedsakelig av store private utbyggere, Statsbygg, Undervisningsbygg og bygningsentreprenører. Med økende krav fra myndighetene og brukere for økt komfort, hygiene og energieffektivitet i bygninger har vi bred erfaring og kompetanse innen å tilpasse rørsystemene til å imøtekomme disse kravene.

 

Vår prosjektavdeling for rørleggere består av sertifiserte sveisere, industrirørleggere og sanitærrørleggere med bred faglig kompetanse. De ledes av prosjektledere med ingeniørutdannelse, mesterbrev og annen fagteknisk utdannelse. Alle våre medarbeidere er kontinuerlig under opplæring for å holde seg oppdatert på den siste faglige utviklingen innen rørleggerbransjen. Med vår erfarne og kompetente prosjektavdeling kan kundene være sikre på at alle prosjektene våre blir gjennomført til høyeste standard og med et resultat som møter deres behov og krav.