SERVICE

C. M. Mathiesen & Co AS har en dedikert serviceavdeling som består av et team av erfarne og kvalifiserte rørleggere med bred kompetanse innen reparasjon, vedlikehold og service av alle typer rørsystemer inkludert sanitær, varme, kjøling, sprinkler og gassanlegg.

De har moderne verktøy og utstyr for å utføre arbeidet på en profesjonell og effektiv måte.

Vi tilbyr privatkundene våre fleksible serviceavtaler der vi tilpasser vedlikeholdsintervallene etter deres behov og ønsker. Våre rørleggere leverer alltid høyt servicenivå og sørger for at reparasjoner og vedlikehold utføres på en pålitelig og profesjonell måte.

 

Vi forstår at uforutsette ting kan oppstå når som helst derfor tilbyr vi også våre privatkunder 24/7 beredskap.

Vår vaktordning for hurtig utrykning er alltid tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Dermed kan privat og proff kundene være trygge på at de vil få hjelp.

 

Våre rørleggere er alltid klare til å hjelpe deg med det du måtte trenge enten det er en liten lekkasje eller en større reparasjon. 

 

Vi har fokus på å levere høy kvalitet på servicen og forstår at alle kundene har forskjellige behov derfor tilbyr vi fleksible løsninger for å imøtekomme dette. Enten det er nyinstallasjoner eller vedlikehold så har vi den kompetanse og erfaring for å utføre oppdragene til kundene tilfredsstillelse.

 

Vi setter alltid kundens tilfredshet i fokus og gjør vårt beste for å levere service av høy kvalitet på tid og innenfor budsjettet.

 

Kontakt oss i dag for mer informasjon om våre serviceavtaler og hvordan vi kan hjelpe deg med dine rørleggerbehov.

 

VAKTTELEFON: 959 11 000

 

Kontakt våre Serviceformenn:

Tobias Dahl Pedersen

Send e-post

Tlf: 934 47 663